Ben jij mama? Dan zijn wij er voor jou. Wij hebben een kleinschalige, veilige, fijne omgeving gecreƫerd voor jou en andere moeders. Of je nu kiest voor personal training of small group trainingen, jij bent bij ons van harte welkom.

Een groot deel van de klanten van Personal Training Heemskerk is moeder. En juist deze doelgroep kan professionele hulp goed gebruiken. Veel moeders kampen met klachten rondom de bekkenbodem, bilspieren, onderrug en core en denken dat dit erbij hoort. Maar wist je dat dit niet het geval is? Als het erbij zou horen zou namelijk iedere moeder last van haar onderrug hebben of in haar broek plassen tijdens het niezen. Weet dus dat je hier hulp bij kunt krijgen. Wij helpen je hier met liefde bij.

Mommyfit lessen (small group)

Tijdens de Mommy&fit lessen (een van de small group trainingen) wordt er hard getraind maar is er ook ruimte om het te hebben over het moederschap en alles wat daarbij hoort. Dit kan sport gerelateerd zijn zoals het trainen van je bekken, het vasthouden van je eigen borsten tijdens het doen van jumping jacks of bijv. over het verkleinen van je diastase. Maar ook is er ruimte voor jouw persoonlijke klachten zoals de huilbuien van je baby, het niet op gang komen van borstvoeding etc.
Zie het als echt even een moment voor jezelf met andere gelijk gestemden. Een uur werken aan jouw eigen doelen waarbij voldoende aandacht is voor jou als moeder en de daarbij horende klachten zoals eventuele blessures. Enne, kids not allowed (alleen wel even voor deze foto)!

Personal training voor moeders

Naast het volgen van de Mommyfit les (of andere small group trainingen) ben je als moeder natuurlijk ook welkom voor personal training.

Het zijn van een moeder gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat kinderen hele mooie dingen met zich mee brengen betekent het soms ook blessures voor jou of het niet meer kunnen vertrouwen op jouw eigen lijf. Dit kan komen door de zwangerschap, bevalling, hormonen etc. Heb jij hier last van, dan kan personal training de uitkomst voor je zijn. Hierin word je intensief begeleid door een van de personal trainers om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Klik hier voor meer informatie over personal training.

Eigen ervaring

Personal trainer Jonna neemt je graag mee in haar eigen verhaal.

Jonna is in november 2018 moeder geworden van dochter Fay. De zwangerschap ging niet zonder slag of stoot en heeft zij als pittig ervaren. De bevalling is gelukkig goed gegaan en ze had al snel weer zin om te gaan sporten zoals zij voor haar zwangerschap gewend was. Ze kwam helaas thuis van een koude kermis nadat zij voor de eerste keer de sportschool weer binnen stapte. Wat had zij toen graag de begeleiding gekregen die zij nu zelf aanbiedt. Het leek wel of niemand haar echt kon helpen met haar klachten. Adviezen zoals het heeft tijd nodig en na 6 weken mag je gewoon alles weer bleken niet te helpen. Dat heeft haar passie voor sport en het moederschap nog meer aangewakkerd en is zich gaan verdiepen in het begeleiden van zwangeren en moeders, en dan dus wel op de juiste manier. Na verschillende opleidingen, cursussen en trainingen kan zij zwangeren en moeders nu wel voorzien van de professionele hulp die zij goed kunnen gebruiken.

Jonna, eigenaresse van PTHeemskerk, is personal trainer en heeft zich onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren en moeders. Zij weet alles over de zwangerschap, de bevalling, over het bekken en veelvoorkomende klachten die horen bij het moederschap. Zij heeft in de afgelopen jaren al veel moeders geholpen en daar hebben zij tot op de dag van vandaag profijt van. Dit gunnen wij jou ook.