Bij Personal Training Heemskerk werken twee personal trainers en verschillende small group instructeurs. We stellen ze graag aan je voor. Jonna (eigenaresse) en Jordy zijn onze personal trainers die de 1 op 1 en 1 op 2 (duo) trainingen geven. Jonna is gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren en postpartum, vrouwen die af willen vallen en vrouwen die sterker willen worden. Jordy is erg goed met kinderen en ouderen en weet precies hoe hij jou kan helpen bij het afvallen, het sterker worden en bij het vergroten van de spiermassa.

Jonna heeft een bijzonder verhaal en deelt dit daarom graag apart met je. Voor Jonna’s persoonlijke verhaal klik hier.

Personal trainer Jordy

Personal training voor kinderen, aan huis of in de studio, total body workouts, werken aan kracht en boksen etc. Hiervoor kun je allemaal bij mij terecht.
Ben je trainen bij een drukke sportschool zonder begeleiding zat? Wil je fit worden met behulp van een trainer? In een rustige en fijne studio? Kom dan vrijblijvend langs voor een gesprek!

Genoeg over wat ik jou kan aanbieden. Laat ik beginnen bij mezelf. Ik ben Jordy. Sinds begin dit jaar geef ik samen met Jonna trainingen bij Personal Training Heemskerk onder mijn eigen bedrijf Paeper Training PT.

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Almere en heb allerlei sporten beoefend. Ik hou ervan om bezig te zijn en mijzelf continu uit te dagen. In mijn jeugd heb ik op judo, jiujitsu en korfbal gezeten. Dat laatste heb ik ook op hoog niveau gespeeld. Ik heb aan een aantal Nederlandse Kampioenschappen meegedaan. Vanaf mijn 18e ben ik daarmee gestopt en gestart met fitness.

Mijn plezier en interesse in fitness werd steeds groter, waardoor het meer werd dan een hobby. Daarom heb ik me verdiept in alle mogelijkheden die fitness te bieden heeft. Ik koos door mijn sportieve mindset voor een studie in Sport en Bewegen.

Na mijn afstuderen was er jammer genoeg weinig werk te vinden in de buurt en startte ik met een kantoorbaan in de logistiek. Daar heb 6 jaar hard gewerkt. Daarnaast startte ik met de hbo-opleiding fysiotherapie, ben ik nog fanatieker gaan trainen en heb ik me verdiept in voeding. Ook geef ik wekelijks sportles aan kinderen op verschillende BSO’s.

Mijn passie voor fitness en de gedrevenheid om anderen te helpen zorgden ervoor dat ik uiteindelijk helemaal stopte met mijn kantoorbaan en startte als Personal Trainer. Nadat ik Almere had ingeruild voor het mooie Heemskerk ben ik met Jonna gaan samenwerken. 

Tegenwoordig haal ik veel meer plezier uit mijn werk als trainer dan dat ik ooit uit mijn kantoorbaan haalde!

In mijn studie komt het hele beweegapparaat van het menselijk lichaam aan bod. Hierdoor kan ik tijdens de trainingen rekening te houden met eventuele blessures van mijn klanten. Ik kan je helpen met cues voor de optimale uitvoering van oefeningen.

Voeding

Ik heb veel verschillende diëten geprobeerd, waaronder zware periodes van bulken en cutten. Weet je niet wat dit inhoudt? Ik vertel je er graag meer over!

Op mijn zwaarst woog ik 90 kilo en op mijn lichtst slechts 75 kilo. Dit strikte dieet was met mijn lengte (183cm) niet vol te houden. Ik zocht net zo lang naar andere mogelijkheden tot ik een goede balans vond in een cyclisch dieet. Die zoektocht ging met vallen en opstaan. Nu weet ik als geen ander hoe je dit het beste aanpakt. En probeer ik met een intelligente en handige trainingsmethodes ook anderen te helpen!

Wat voor trainer ben ik?
Ik ben niet de standaard ‘schreeuwende’ trainer die je net zo lang pusht tot je er gek van wordt. Juist niet! Vaak hoor ik van klanten dat mijn enthousiaste en zachtaardige karakter ervoor zorgen dat ze harder hun best doen om hun doelen te behalen. Het gaat tenslotte om jou en waar jij je goed bij voelt!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten dus hopelijk tot snel!

Small group instructeurs

Mijn naam is Jolanda van Rijn. Ik ben Yin yoga docent bij Personal Training Heemskerk.
Yinnen is meer dan alleen maar een paar houdingen op de mat. Yinnen laat je beleven en confronteert. De houdingen die je aanneemt, zijn alleen instrumenten om te voelen en waar te nemen waar je op dat moment in je leven staat. Het is een manier om in contact te komen via je lichaam met je zijn. Het laat je herkennen wat je naar dit punt heeft gebracht en waar je nu bent. Misschien zelfs wel waar het je gaat brengen. Het verenigt het verleden en de toekomst met het nu. Het laat je zien wie je denkt dat je bent, wie je vindt dat je hoort te zijn, wie je wilt zijn of wie je echt bent.

Sta in contact met jezelf en je zal meer levensgeluk ervaren!

Mijn naam is Naomi en ik geef yin yoga. Mijn leven is de afgelopen jaren veranderd van een woeste zee naar een kabbelende beek. Door yoga, coaching en grenzen verkennen kan ik nu eindelijk doen waar ik blij van word. Ik geef yin yogales, coach mensen op het vinden van zingeving en organiseer mindful wandelingen. Ook heb ik nu tijd voor mijn twee puberende zoons en mijn nieuwe liefde.

Stilte is een vergeten goed. In yin yoga zoeken we de stilte bewust op. In een houding vinden we ontspanning in de spieren. En daardoor komt een stretch in het bindweefsel. Dat wat strak is geworden en droog door zitten of andere statische houdingen, kan door de oefeningen van yin yoga weer soepel worden.

Op de mat geef ik je alle ruimte om tot stilstand te komen. Met ondersteunende muziek en kussens land jij in de mat. We gaan van hoofd naar lijf. Ik hoop de vertraging aan je mee te kunnen geven, want juist die vertraging hebben we allemaal echt nodig.

Ik ben Manon. Van jongs af aan speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Van mijn vijfde t/m begin twintiger jaren stond ik bijna dagelijks op de atletiekbaan om mijn grote passie atletiek uit te voeren. In mijn tienerjaren heb ik dit zelfs op nationaal niveau gedaan met als hoogtepunt verschillende nationale (junioren) titels. Werk in het buitenland en een langslepende blessure gooide helaas roet in het eten, waardoor ik heb moeten afbouwen. Gelukkig kon ik wel blijven trainen en ben ik daardoor ook training gaan geven aan jongeren. Naast atletiek heb ik ook mijn plezier gehaald uit andere sporten zoals schaatsen, tennis, fitness en tegenwoordig ook squash. Ook ben ik een aantal keer per jaar op een Formule1 circuit ergens op de wereld terug te vinden, waar ik als reisleidster een groep F1 liefhebbers mee op sleeptouw neem voor een mooi weekend autosport.

Bij Personal Training Heemskerk zal ik onder andere een aantal Small Group lessen op me nemen. Tijdens deze lessen help ik je te focussen op je techniek, waardoor je sterker wordt en nog meer uit jezelf kan halen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Mijn naam is Lysanne, 31 jaar, getrouwd en moeder van Dario en ik geef vanaf juni de Latin Fit Dance! Dansen is altijd een passie geweest. Als kind en tiener stond ik vaak in mijn kamertje te dansen op muziek en vanaf mijn 14e ben ik op stijldansen en salsa les gegaan. Ook heb ik Zouk, Bachata en Merengue gedaan. Rond mijn 18e kwam Zumba ‘in’. Mijn moeder zocht een sport die zij leuk zou vinden en vroeg of ik met haar naar een lesje Zumba wilde gaan om zo de drempel lager te maken voor haar. Meteen besmet ben ik mijn licentie gaan halen om zelf als bijbaan Zumba te gaan geven naast mijn studie. Dit heb ik zo’n 6 jaar gedaan voor ik fulltime ging werken. Dans is altijd blijven kriebelen, dus toen Jonna mij vroeg om weer les te gaan geven kon ik geen nee zeggen! Hopelijk zie ik jullie snel in een les!