Bij Personal Training Heemskerk werkt eigenaresse Jonna als personal trainer en werken er verschillende small group instructeurs. We stellen ze graag aan je voor. Jonna is de personal trainer die 1 op 1 en 1 op 2 (duo) trainingen geeft. Jonna is gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren en postpartum, vrouwen die af willen vallen en vrouwen die sterker willen worden. Daarnaast zul je haar ook geregeld tegenkomen tijdens de small group trainingen want ook die geeft zij.

Jonna heeft een bijzonder verhaal en deelt dit daarom graag apart met je. Voor Jonna’s persoonlijke verhaal klik hier.

Ook stellen we graag onze small group instructeurs aan je voor.

Small group instructeurs

Mijn naam is Naomi en ik geef yin yoga. Mijn leven is de afgelopen jaren veranderd van een woeste zee naar een kabbelende beek. Door yoga, coaching en grenzen verkennen kan ik nu eindelijk doen waar ik blij van word. Ik geef yin yogales, coach mensen op het vinden van zingeving en organiseer mindful wandelingen. Ook heb ik nu tijd voor mijn twee puberende zoons en mijn nieuwe liefde. Stilte is een vergeten goed. In yin yoga zoeken we de stilte bewust op. In een houding vinden we ontspanning in de spieren. En daardoor komt een stretch in het bindweefsel. Dat wat strak is geworden en droog door zitten of andere statische houdingen, kan door de oefeningen van yin yoga weer soepel worden. Op de mat geef ik je alle ruimte om tot stilstand te komen. Met ondersteunende muziek en kussens land jij in de mat. We gaan van hoofd naar lijf. Ik hoop de vertraging aan je mee te kunnen geven, want juist die vertraging hebben we allemaal echt nodig.

Ik ben Manon. Van jongs af aan speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Van mijn vijfde t/m begin twintiger jaren stond ik bijna dagelijks op de atletiekbaan om mijn grote passie atletiek uit te voeren. In mijn tienerjaren heb ik dit zelfs op nationaal niveau gedaan met als hoogtepunt verschillende nationale (junioren) titels. Werk in het buitenland en een langslepende blessure gooide helaas roet in het eten, waardoor ik heb moeten afbouwen. Gelukkig kon ik wel blijven trainen en ben ik daardoor ook training gaan geven aan jongeren. Naast atletiek heb ik ook mijn plezier gehaald uit andere sporten zoals schaatsen, tennis, fitness en tegenwoordig ook squash. Ook ben ik een aantal keer per jaar op een Formule1 circuit ergens op de wereld terug te vinden, waar ik als reisleidster een groep F1 liefhebbers mee op sleeptouw neem voor een mooi weekend autosport. Bij Personal Training Heemskerk zal ik onder andere een aantal Small Group lessen op me nemen. Tijdens deze lessen help ik je te focussen op je techniek, waardoor je sterker wordt en nog meer uit jezelf kan halen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Mijn naam is Lysanne, getrouwd en moeder van Dario en ik geef de Latin Fit Dance bij Personal Training Heemskerk! Dansen is altijd een passie geweest. Als kind en tiener stond ik vaak in mijn kamertje te dansen op muziek en vanaf mijn 14e ben ik op stijldansen en salsa les gegaan. Ook heb ik Zouk, Bachata en Merengue gedaan. Rond mijn 18e kwam Zumba ‘in’. Mijn moeder zocht een sport die zij leuk zou vinden en vroeg of ik met haar naar een lesje Zumba wilde gaan om zo de drempel lager te maken voor haar. Meteen besmet ben ik mijn licentie gaan halen om zelf als bijbaan Zumba te gaan geven naast mijn studie. Dit heb ik zo’n 6 jaar gedaan voor ik fulltime ging werken. Dans is altijd blijven kriebelen, dus toen Jonna mij vroeg om weer les te gaan geven kon ik geen nee zeggen! Hopelijk zie ik jullie snel in een les!

Hoi, ik ben Eline. Mijn leven tot nu toe heeft zich gevuld met verschillende sporten, van voetbal en paardrijden tot dansen, tennis en golf. Ik ben altijd op zoek geweest naar nieuwe dingen om te leren, en momenteel vind ik veel plezier in krachttraining, waar ik vier keer per week mee bezig ben. In augustus 2023 heb ik mijn diploma als diëtist behaald aan de Hogeschool van Amsterdam, en in mijn vrije tijd duik ik graag dieper in voedingsvraagstukken. Naast mijn sportieve kant ben ik ook al van jongs af aan muzikaal. Vijf jaar lang volgde ik gitaarlessen, en dat is iets wat ik nog steeds graag doe als ontspanning. Als personal/small group trainer wil ik mijn passie voor gezondheid en welzijn delen. Mijn achtergrond als diëtist stelt me in staat om niet alleen op sportief gebied te begeleiden, maar ook op het vlak van voeding. Samen kunnen we werken aan jouw doelen en een gezonde levensstijl nastreven!