Bij Personal Training Heemskerk bieden we vier verschillende pakketten aan: personal training, personal training met het powervrouw programma, small group training en voedingsbegeleiding. De pakketten kunnen we zo persoonlijk mogelijk samenstellen, afhankelijk van de trainingsintensiteit (bv. 2x per week etc). Het is aan te raden om voorafgaand aan je keuze eerst een gratis vrijblijvend intake gesprek in te plannen. In dat gesprek kun je namelijk al je vragen stellen en kan er een plan worden gemaakt. Op basis daarvan kun je de beste keuze maken. 

Ben je geïnteresseerd in personal training dan starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we dieper ingaan op jouw persoonlijke doelen en bespreken we jouw “sportverleden”. Daarna maken we samen een voor jou op maat gemaakt plan. Deze kan bestaan uit een x aantal personal trainingssessies per week/per maand, voedingsbegeleiding, leefstijlcoaching, 24/7 contactmogelijkheid met je coach en wekelijkse face to face coachmomenten. Hoe dit precies vorm gegeven wordt is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen.

Het meest gekozen pakket is het 6 maanden (26 lessen) personal trainingspakket incl. intakegesprek, wegen, meten en testen, trainingsschema’s, wekelijkse face to face coachmomenten met je eigen personal trainer en nog veel meer. Dit kan al voor € 238,- per maand. Maar je kunt ook kiezen voor een korter of langer traject zoals het 3 maanden pakket 1x per week (13 lessen) voor € 245,- per maand.

Naast 1 op 1 begeleiding kun je ook kiezen om samen met iemand te gaan sporten. We noemen dit duo trainingen oftewel 1 op 2 begeleiding. Je deelt dan de kosten en dat kan al voor 133,- euro per maand per persoon.

Naast personal training is het belangrijk om ook gecoacht te worden op andere gebieden zoals voeding en leefstijl. Je kunt je personal trainingspakket daarom aanvullen met voedingsbegeleiding of het powervrouw programma. Het powervrouw programma is van grote waarde voor jouw personal trainingstraject en het behalen van jouw lange termijn doelen. We leggen je er uiteraard graag meer over uit in een vrijblijvend gesprek, of klik hier voor meer informatie. Kies je voor dit programma naast personal training dan krijg je 10% korting op het totaal bedrag. Voor € 97,50 per maand kun je dit programma dan volgen.

Small group training

Naast personal training kun je bij ons ook terecht voor small group trainingen. Je traint dan in kleine groepjes van maximaal 6-10 personen, klik hier voor meer informatie.

Daarvoor gelden de volgende tarieven:
– 5 lessen per maand voor 44,95 eu p.m.
– 8 lessen per maand voor 59,95 eu p.m.
– Onbeperkt voor maar 64,95 eu p.m.

We raden je aan om eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek in te plannen. Dit kan eventueel ook telefonisch. Op deze manier kunnen we je van de juiste informatie voorzien en je het beste advies geven en wie weet is er wel een leuke actie waar je gebruik van kunt maken. Gewoon maar een tip….

Voedingsplan

Wil je liever geen personal training maar kun je wel wat begeleiding gebruiken op het gebied van voeding? Of wil je naast personal training ook begeleiding op voedingsgebied? Lees dan even verder.

Je sport al zo’n 3 keer per week alleen je voeding is nog niet op orde. Het kan ook zijn dat je niet sport maar je wel een gezondere voedingsstijl wilt krijgen. Je hebt geen idee wat je moet eten en wanneer en ziet door de bomen het bos niet meer. Je vraagt je af hoeveel calorieën je per dag nodig hebt en hoeveel je bijvoorbeeld moet drinken. Je kunt wel een houvast gebruiken in de vorm van een voedingsplan. 

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit echt iets voor jou. Dat kan natuurlijk ook gecombineerd met personal training en/of de small group trainingen.

Prijs varieert tussen de 79eu en 99eu per advies. Je houdt dan een week lang je voeding bij volgens de app waar wij mee werken. We kijken dan in een persoonlijk gesprek samen naar je huidige voedingsstijl en maken op basis daarvan een voor jou persoonlijk op maat gemaakt advies. Daarin vind je adviezen die alleen voor jou van toepassing zijn, wat algemene adviezen, suppletie advies en op jou afgestemde recepten (ook voor mama’s en zwangeren).