YES, je kunt samen met jouw sportmaatjes werken aan de gezondere, slankere, sterkere en fittere jij. Bij Personal Training Heemskerk kun je namelijk naast personal training ook kiezen voor small group trainingen (maximaal 6-10 deelnemers). Deze lessen zijn Woman’s only!

Het voordeel van trainen in kleine groepen is dat je elkaar motiveert terwijl je de professionele en persoonlijke begeleiding krijgt die je verdient. Niet alleen de trainer helpt jou je doelen te behalen. Nee, ook jouw sportmaatjes zorgen ervoor dat je je doelen behaalt. Dus kun jij wel wat extra motivatie gebruiken en vind je het heerlijk om samen met anderen te sporten? Dan is dit echt iets voor jou!

De small group trainingen (woman’s only) bestaan uit:
– BBB (Benen, Billen en Buik)
– Latin Fit Dance
– Outdoor Bootcamp
– Pilates (ook online te volgen)
– Power hour
– TotalBeats
– Yin Yoga (ook online te volgen)
– MommyFit
– ZwangerFit
– Zelfstandig trainen

Het maximum aantal deelnemers ligt tussen de 6 en de 10, afhankelijk van de les. Hieronder vind je het lesrooster per 1 november 2023. Al onze lessen zijn geschikt voor alle niveau’s van beginners tot gevorderden en ook voor zwangeren. Let op: de Pilates en de Yin Yoga lessen kun je ook live online volgen via een zoomlink.

Small group rooster
Maandag:
09.00 – 10.00 uur TotalBeats – Jonna
10.00 – 11.00 uur Yin Yoga – Naomi
18.00 – 18.45 uur BBB – Jonna (Benen, Billen & Buik)
19.00 – 20.00 uur ZwangerFit – Jonna (12-weekse cursus)
19.00 – 20.00 uur Latin Fit Dance – Lysanne
20.00 – 21.00 uur Power hour – Jordy
20.00 – 21.00 uur MommyFit – Jonna

Dinsdag:
09.00 – 10.00 uur Pilates – Jonna
18.30 – 19.30 uur Zelfstandig trainen – geen trainer
19.30 – 20.30 uur Outdoor Bootcamp – Jordy

Woensdag:
09.00 – 10.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer
18.00 – 19.00 uur Power hour – Manon
19.00 – 19.45 uur BBB – Manon
20.00 – 21.00 uur Yin Yoga – Naomi

Donderdag:
10.00 – 11.00 uur Power hour – Manon
19.00 – 20.00 uur MommyFit – Jonna
19.00 – 20.00 uur Outdoor bootcamp – Jordy
20.00 – 21.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer

Vrijdag:
09.00 – 09.45 uur BBB – Jonna
18.30 – 19.30 uur Power hour – Manon
19.30 – 20.30 uur Yin Yoga – Naomi

Zaterdag:
09.00 – 10.00 uur Power hour – Jordy
10.00 – 11.00 uur Pilates – Jonna

Zondag:
09.30 – 10.30 uur TotalBeats – Jonna

Small group trainingen

De BBB (benen, billen en buik) les pakt alle vrouwelijke “probleemgebieden” aan. Althans dat zeggen vrouwen vaak zelf. Wij vinden dit vaak de meest mooie en unieke features van een vrouw en krijgen daarom gewoon hun eigen les. De benen, billen en buik worden hard aangepakt om sterker te worden en om meer vorm aan te geven. Iedere maand bedenkt Jonna een nieuwe les.
Deelnemers: maximaal 10
Locatie: groepszaal

Onze enige echte dansles is de Latin Fit Dance. Lysanne voegt wekelijks nieuwe swingende nummers toe aan deze les. Het is een leuke en uitdagende dansles waarbij de heupen lekker los worden gegooid, je het zweet over je rug voelt lopen en waar je een voldaan en vrolijk gevoel van krijgt.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: groepszaal

Outdoor bootcamp is een pittige les die buiten plaatsvindt. Houd jij wel van een uitdaging op zowel conditioneel als kracht niveau? Dan is deze les voor jou. Iedere week bedenkt de trainer een nieuwe training. We maken voornamelijk gebruik van het eigen lichaamsgewicht, elastieken, lichte gewichten, speedladder, springtouw, battle rope en alles wat wij buiten kunnen vinden.
Deelnemers: maximaal 10
Locatie: buitenlocatie

Pilates is een rustige les waarbij core activatie erg belangrijk is. Daarnaast wordt er gewerkt aan balans, coördinatie en het versterken van je spieren. Iedere maand wordt er een nieuwe les bedacht door trainster Jonna. We maken voornamelijk gebruik van het eigen lichaamsgewicht maar soms ook van lichte gewichten, elastieken, ballen, bolsters etc. Deze les is ook geschikt voor moeders die onlangs bevallen zijn.
Deelnemers: maximaal 10 (ook online te volgen)
Locatie: groepszaal

Wij geven ook Power hour workouts. Deze les draait volledig om het opbouwen van spiermassa en kracht. De trainers letten erop dat de oefeningen technisch juist worden uitgevoerd om blessures te voorkomen en op de juiste manier te trainen. Om de maand bedenken de trainers een nieuwe workout zodat je goed je eigen progressie bij kunt houden. Op die manier haal je het meeste uit deze krachttrainingsles.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: personal trainingsruimte

Tijdens de TotalBeats les kun je bij ons bewegen op muziek. Dit is een hele andere les dan onze dansles. Oefeningen zoals squats, high knees, lunges, jumping jacks, burpees etc. worden uitgevoerd op de beat van de muziek. Geen danspasjes maar wel genieten van de muziek en op tempo bewegen. Heb jij zin in een sportief feestje? Dan is deze les echt iets voor jou. Om de maand bedenken de trainers een nieuwe les.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: groepszaal

Yin Yoga wordt gegeven door de opgeleide yogadocentes. Je neemt verschillende houdingen aan die je lichaam helpen versterken en het versoepelen van het bindweefsel en gewrichten. Diep gelegen spieren worden los gemaakt. Je ligt daarom langer in een houding dan bij bijvoorbeeld hatha yoga. Een hele fijne les om de “drukte” van het dagelijks leven even te vergeten en in een diepere ontspanning te komen.
Deelnemers: maximaal 10 (ook online te volgen)
Locatie: groepszaal

De Mommyfit les staat sinds januari 2023 nieuw bij ons op het rooster. Deze les is voor alle mama’s die maximaal twee jaar geleden zijn bevallen. Deze les is gericht op bekkenbodem, core stability, fun en het weer terugkrijgen van vertrouwen in je eigen lichaam. We starten met een warming-up gevolgd door de training en we eindigen met de cooling down. De warming-up en de cooling down duren wat langer dan bij de andere lessen omdat we daarin extra aandacht geven aan de bekkenbodem. Iedere maand staat er weer een nieuwe les en een nieuw thema op het programma. Je kunt als mommy op ieder moment instromen in deze les na het volgen van een 1 op 1 trainingssessie met Jonna.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: groepszaal

Wil je meer weten over de ZwangerFit les? Klik dan hier. Dit is namelijk een 12-weekse cursus en kun je mee starten als je tussen de 12 en 26 weken zwanger bent.

Naast het volgen van onze small group trainingen kun je ook zelfstandig trainen. Je kunt dan je eigen training doen of het circuit wat door de trainers is samengesteld. Dit circuit verandert maandelijks. Er is wel een trainer aanwezig maar zal de les niet geven.


Wat is een small group training?

De small group trainingen bij Personal Training Heemskerk bestaan uit minimaal 2 en maximaal 10 deelnemers dit is afhankelijk van het type les. Op deze manier kan de trainer iedereen goed in de gaten houden en voorzien van persoonlijke begeleiding. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen maar dan in groepsverband.

Voedingsbegeleiding bij small group training

Bij de small group trainingen draait het volledig om het aspect sport. Samen met je sportmaatjes ga je werken aan jouw eigen persoonlijke doelen.

Naast sport is voeding ook erg belangrijk en daar kun je uiteraard ook begeleiding bij krijgen. Deze begeleiding is individueel en is dus niet samen met jouw sportmaatjes. Voeding is namelijk zo persoonlijk en iets waar je thuis zonder je sportmaatjes mee aan de slag gaat. Vandaar dat deze begeleiding 1 op 1 met de personal trainer is. 

Bij de small group trainingen wordt goed op je gelet en kun je optimaal trainen met de juiste houding, de voor jou juiste intensiteit en de voor jou persoonlijk uitgekozen oefeningen. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de small group trainingen (in combinatie met voeding) plan dan nu een gesprek of gratis proefles in.