YES, je kunt samen met jouw sportmaatjes werken aan de gezondere, slankere, sterkere en fittere jij. Bij Personal Training Heemskerk kun je namelijk naast personal training ook kiezen voor small group trainingen (maximaal 6-12 deelnemers). Deze lessen zijn Women’s only!

Het voordeel van trainen in kleine groepen is dat je elkaar motiveert terwijl je de professionele en persoonlijke begeleiding krijgt die je verdient. Niet alleen de trainer helpt jou je doelen te behalen. Nee, ook jouw sportmaatjes zorgen ervoor dat je je doelen behaalt. Dus kun jij wel wat extra motivatie gebruiken en vind je het heerlijk om samen met anderen te sporten? Dan is dit echt iets voor jou!

De small group trainingen (women’s only) bestaan uit:
– BBB (Benen, Billen en Buik)
– Latin Fit Dance
– Outdoor Bootcamp
– Pilates
– Power hour
– TotalBody
– (Yin) Yoga
– MommyFit (ZwangerFit)
– Zelfstandig trainen

Het maximum aantal deelnemers ligt tussen de 6 en de 12, afhankelijk van de les. Hieronder vind je het lesrooster per 1 juni 2024. Al onze lessen zijn geschikt voor alle niveau’s van beginners tot gevorderden en ook voor zwangeren. Let op: de Pilates en de Yin Yoga lessen kun je ook live online volgen via een zoomlink (op aanvraag).

Small group rooster
Maandag:
09.00 – 10.00 uur TotalBody Workout- Jonna
18.00 – 18.45 uur BBB – Eline (Benen, Billen & Buik)
19.00 – 20.00 uur Latin Fit Dance – Lysanne
20.00 – 21.00 uur TotalBody Workout – Eline
20.00 – 21.00 uur MommyFit – Jonna

Dinsdag:
09.00 – 10.00 uur Pilates – Jonna
18.00 – 19.00 uur TotalBody Workout – Jonna
19.00 – 20.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer

Woensdag:
09.00 – 10.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer
10.00 – 11.00 uur Power hour – Jonna
18.00 – 18.45 uur Outdoor Bootcamp – Manon
19.00 – 19.45 uur BBB – Manon
19.00 – 20.00 uur MommyFit – Jonna
20.00 – 21.15 uur Yin Yoga – Naomi

Donderdag:
09.00 – 10.00 uur Power hour – Jonna
19.00 – 20.00 uur TotalBody Workout – Jonna
20.00 – 21.00 uur Pilates – Jonna
20.00 – 21.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer

Vrijdag:
09.00 – 09.45 uur BBB – Jonna
18.30 – 19.30 uur Power hour – Jonna
19.30 – 20.30 uur Yoga Flow – Jonna

Zaterdag:
09.00 – 10.00 uur MommyFit – Jonna
09.30 – 10.15 uur HIIT – Floor
10.00 – 11.00 uur Zelfstandig trainen – geen trainer

Zondag:
09.30 – 10.30 uur Pilates – Jonna

Small group trainingen

De BBB (benen, billen en buik) les pakt alle vrouwelijke “probleemgebieden” aan. Althans dat zeggen vrouwen vaak zelf. Wij vinden dit vaak de meest mooie en unieke features van een vrouw en krijgen daarom gewoon hun eigen les. De benen, billen en buik worden hard aangepakt om sterker te worden en om meer vorm aan te geven. Iedere maand bedenkt Jonna een nieuwe les.
Deelnemers: maximaal 12
Locatie: groepszaal

Onze enige echte dansles is de Latin Fit Dance. Lysanne voegt wekelijks nieuwe swingende nummers toe aan deze les. Het is een leuke en uitdagende dansles waarbij de heupen lekker los worden gegooid, je het zweet over je rug voelt lopen en waar je een voldaan en vrolijk gevoel van krijgt.
Deelnemers: maximaal 10
Locatie: groepszaal

Pilates is een rustige les waarbij core activatie erg belangrijk is. Daarnaast wordt er gewerkt aan balans, coördinatie en het versterken van je spieren. Iedere maand wordt er een nieuwe les bedacht door trainster Jonna. We maken voornamelijk gebruik van het eigen lichaamsgewicht maar soms ook van lichte gewichten, elastieken, ballen, bolsters etc. Deze les is ook geschikt voor moeders die onlangs bevallen zijn.
Deelnemers: maximaal 12
Locatie: groepszaal

Wij geven ook Power hour workouts. Deze les draait volledig om het opbouwen van spiermassa en kracht. De trainers letten erop dat de oefeningen technisch juist worden uitgevoerd om blessures te voorkomen en op de juiste manier te trainen. Om de maand bedenken de trainers een nieuwe workout zodat je goed je eigen progressie bij kunt houden. Op die manier haal je het meeste uit deze krachttrainingsles.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: personal trainingsruimte

Aan de slag als team en samen stuk gaan? Voel je dan welkom bij onze HIIT (High Intensity Team Training). Dit is een HIIT waarbij het hele lichaam getriggerd wordt om sterker en fitter te worden, afgesloten door een krachtige coretraining en een goede stretch.
Deelnemers: maximaal 12
Locatie: groepszaal

Tijdens de TotalBody les krijg je een training welke zowel gericht is op conditie als kracht. We zetten lekkere muziek aan en maken gebruik van oefeningen met je eigen lichaamsgewicht maar ook van de zwaardere gewichten die je bij ons kunt vinden. Heb jij zin in een sportief feestje waarbij je zowel aan je conditie als je kracht werkt? Dan is deze les echt iets voor jou. Iedere maand bedenken de trainers een nieuwe les.
Deelnemers: maximaal 8
Locatie: groepszaal

Yin Yoga wordt gegeven door de opgeleide yogadocentes. Je neemt verschillende houdingen aan die je lichaam helpen versterken en het versoepelen van het bindweefsel en gewrichten. Diep gelegen spieren worden los gemaakt. Je ligt daarom langer in een houding dan bij bijvoorbeeld hatha yoga. Een hele fijne les om de “drukte” van het dagelijks leven even te vergeten en in een diepere ontspanning te komen. De Yoga Flow wordt naast de Yin Yoga ook geregeld gegeven door de daarvoor opgeleide docentes. De naam zegt het eigenlijk al. De houdingen lopend vloeiend in elkaar over waarbij de ademhaling synchroon loopt met de bewegingen. Je zult merken dat de energie gaat stromen en dat je alle spanning die je ervaart los kunt laten zowel fysiek als mentaal.
Deelnemers: maximaal 10
Locatie: groepszaal

De Mommyfit les is voor alle mama’s die maximaal twee jaar geleden zijn bevallen en mama’s in wording, oftewel de zwangeren. Deze les is gericht op bekkenbodem, core stability, fun en het weer terugkrijgen van vertrouwen in je eigen lichaam. We starten met een warming-up gevolgd door de training en we eindigen met de cooling down. De warming-up en de cooling down duren wat langer dan bij de andere lessen omdat we daarin extra aandacht geven aan de bekkenbodem. Iedere maand staat er weer een nieuwe les en een nieuw thema op het programma. Je kunt als mommy op ieder moment instromen in deze les na het volgen van een 1 op 1 trainingssessie met Jonna.
Deelnemers: maximaal 10
Locatie: groepszaal

Ben je zwanger dan kun je ook meedoen aan onze online cursus. Wil je meer weten over deze ZwangerFit cursus? Klik dan hier. Dit is namelijk een 12-weekse theoretische cursus en kun je mee starten naast het volgen van de MommyFit lessen.

Naast het volgen van onze small group trainingen kun je ook zelfstandig trainen. Je kunt dan je eigen training doen of het circuit wat door de trainers is samengesteld. Dit circuit verandert maandelijks. Er is wel een trainer aanwezig maar zal de les niet geven.


Wat is een small group training?

De small group trainingen bij Personal Training Heemskerk bestaan uit minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers dit is afhankelijk van het type les. Op deze manier kan de trainer iedereen goed in de gaten houden en voorzien van persoonlijke begeleiding. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen maar dan in groepsverband.

Voedingsbegeleiding bij small group training

Bij de small group trainingen draait het volledig om het aspect sport. Samen met je sportmaatjes ga je werken aan jouw eigen persoonlijke doelen.

Naast sport is voeding ook erg belangrijk en daar kun je uiteraard ook begeleiding bij krijgen. Deze begeleiding is individueel en is dus niet samen met jouw sportmaatjes. Voeding is namelijk zo persoonlijk en iets waar je thuis zonder je sportmaatjes mee aan de slag gaat. Vandaar dat deze begeleiding 1 op 1 met de personal trainer is. 

Bij de small group trainingen wordt goed op je gelet en kun je optimaal trainen met de juiste houding, de voor jou juiste intensiteit en de voor jou persoonlijk uitgekozen oefeningen. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de small group trainingen (in combinatie met voeding) plan dan nu een gesprek of gratis proefles in.