Herstellen, jaren na een ongeluk en een negatieve ervaring bij de sportschool

Na een zwaar ongeluk was ik de controle over mijn lichaam kwijt. Conditioneel en fysiek was ik flink achteruitgegaan, de kilo’s vlogen eraan en mijn herstelperiode ging met ups and downs. Onder andere door een negatieve ervaring bij een andere sportschool zorgde ervoor dat het oppakken van sporten een moeilijke drempel voor mij was om te nemen. Ik ben super blij dat ik bij Jonna terecht ben gekomen en inmiddels het plezier in sporten weer terug heb gevonden.

Het liefst wil je natuurlijk in 1x aan al je doelen werken, maar door een goed en duidelijk stappenplan weet je welke van de doelen prioriteit hebben om daarop dan verder voort te borduren. De eerste training vond ik spannend en voelde me onzeker. Maar door Jonna’s humor en luisterend oor voelde ik me al snel op mijn gemak.

Inmiddels ben ik ruim 2 maanden verder en heb ik 2x per week personal training gecombineerd met het powervrouw programma. Een super aanvulling waarbij je leert om te gaan met stress en ga je dieper in op de struggles waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven en op het gebied van voeding. Een eye-opener waardoor je leert om beter voor jezelf te zorgen, maar ook om liever voor jezelf te zijn.

De trainingen zijn afwisselend en worden op maat voor je gemaakt aan de hand van de doelen die je wilt bereiken. Ook buiten de trainingen om kan je bij Jonna terecht met vragen en geeft ze je tips.

Fysiek en conditioneel heb ik al grote sprongen vooruit gemaakt. Jonna weet je te motiveren en is je personal cheerleader. Zonder haar had ik vandaag de dag niet zulke grote sprongen vooruit gemaakt.

Kortom, een aanrader! Ik gun iedereen een Jonna in zijn/haar leven!

Melissa
27 november 2023

Sporten na een heftige bevalling en de strijd tegen ongezonde (eet)gewoontes

Paar maanden na een zware bevalling, met overgewicht en ongezonde eetgewoonten, ben ik bij Jonna terecht gekomen. Jonna helpt mij met het herstel en het versterken van mijn lichaam. Daarnaast coacht zij mij in mijn uitdagingen met voeding en mijn ongezonde gewoontes. Jonna houdt mij gemotiveerd en zorgt dat ik mijn doelen niet uit het oog verlies. Trainen met Jonna was de beste beslissing die ik voor mijzelf heb genomen. Ik heb 2x per week personal training met haar en volg het powervrouw programma. Na 3 maanden ben ik al 10kg afgevallen en voel ik mij al zoveel beter!

Noa
15 september 2023

Meer energie, fitter en strakker

Ik heb veel meer energie, ik ben fitter en ook strakker! Dit had ik niet zo snel verwacht eigenlijk, maar wel super blij mee! Jonna geeft je net dat extra zetje en de motivatie die ik nodig heb. Jonna geeft leuke afwisselende trainingen die zijn gericht op jouw doelen, waar je samen naartoe werkt. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook nog eens super gezellig! Buiten de trainingen om staat Jonna ook voor je klaar voor je vragen en met tips! 

Danique
28 juli 2023

Van kleine doelen naar grote resultaten

Vanaf januari 2021 word ik door Jonna gecoacht in diverse aspecten van mijn gezondheid op het gebied van sport en voeding maar ook in het starten en volhouden van verandering in mijn denkwijze en vastgeroeste ongezonde structuren.

Jonna en ik zijn begonnen met een klein doel om weer plezier te hervinden in het sporten, het opbouwen van mijn conditie en sterkte. Als zijdoel kwam hierbij dat ik weer beter in contact met mijn lichaam en gevoel kwam te staan.

Nu een ruime periode later heb ik beter voor mijzelf leren zorgen, leer ik anders omgaan met stress, emoties, heb ik nog meer inzicht in mijn eigen gedragingen maar bovenal leer ik steeds meer om gezond eigen regie over mijn leven terug te winnen.

Zonder Jonna haar daadkracht, humor, luisterend oor en geduld had ik vandaag de dag nog volop in mijn ongelukkige levensfase gezeten en is erger voorkomen. Ik gun daarom met recht iedereen Jonna op zijn of haar pad om de juiste gezonde motivatie te vinden om zijn of haar leven op een rustige en gezonde manier te hervormen.

Samantha
22 oktober 2022

Alles is bespreekbaar

Ik heb de 12 wekelijkse lessen zwanger en fit bij Jonna gevolgd, met veel plezier! Eerdere zwangerschap heb ik aan yoga gedaan en daar haalde ik te weinig voldoening uit. Hier was het elke week 3 kwartier knallen en lekker even zweten! Heerlijk vond ik dat. Me-time! Uiteraard werd er elke week gekeken naar oefeningen op maat naar mate je zwangerschap en kon je alle vragen bij haar kwijt. Wat het extra leuk maakte is het wekelijkse stukje theorie met informatie over bekkenbodem oefeningen, voeding, ademhaling, bevalhoudingen etc.
Bij een volgende zwangerschap is het dus ook zeker aan te raden om deze cursus te volgen, maar bij je eerste kindje natuurlijk ook super leuk. Echt een aanrader! Ik wil ook zeker terugkomen bij Jonna om na mijn zwangerschap het sporten weer op te pakken. Super leuke meid en alles is bespreekbaar!

Sandra
25 september 2022
Zwanger & Fit

Goede motivatie

Net weer heerlijk getraind met Jonna, elke keer is weer anders en uitdagend. Betrokken, motiverend, heel erg geïnteresseerd en geeft graag passend en vrijblijvend advies. Ik ben blij met Jonna en kijk nu al weer uit naar de volgende training

Patrice
10 augustus 2022

Veel geleerd

Mijn naam is Sharon en ik heb de 90-day challenge gevolgd. De 90-dagen challenge is een goed begin om je levensstijl blijvend te veranderen. Door de dagelijkse challenges blijf je je bewust van je doel(en) en heb je een goede stok achter de deur. De wekelijkse training is afwisselend en fijn met een klein groepje. Door de meetmomenten is je progressie sneller zichtbaar en ook dit zorgt voor motivatie om het vol te blijven houden. Jonna is een enthousiaste trainer, zeker aan te raden!

Sharon
25 augustus 2021
90-day challenge

Dit had ik niet zo snel verwacht

Vier maanden geleden ben ik begonnen met sporten bij Jonna. Ik had al een tijdje niet meer gesport (gaan samenwonen en lekker op de bank hangen met Netflix) en wilde gewoon weer wat gaan doen! Mijn vriend gaf mij als tip om bij Jonna (PT Heemskerk) te gaan sporten. Eerst een leuk intake gesprek gehad en daarna de eerste training ingepland. Dit was in het begin wel weer even wennen en soms ook zwaar, maar al snel kwamen de resultaten! Ik heb veel meer energie, ik ben fitter en ook strakker! Dit had ik niet zo snel verwacht eigenlijk, maar wel super blij mee! Jonna geeft je net dat extra zetje en de motivatie die ik nodig heb. Jonna geeft leuke afwisselende trainingen die zijn gericht op jouw doelen, waar je samen naartoe werkt. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook nog eens super gezellig! Buiten de trainingen om staat Jonna ook voor je klaar voor je vragen en met tips! Trainen bij Jonna is zeker een aanrader voor iedereen die wilt afvallen, gespierder wilt worden of gewoon weer lekker fit wilt worden.

Danique
7 oktober 2020
Slank & Fit

4 kilo kwijt

Na een maand voedings-advies, aanmoedigingen, talloze tips over voeding en training en een beetje discipline ben ik 4 kilo kwijt. De manier waarop Jonna je tools geeft en uitlegt hoe je je doelen kunt halen is chill, en past goed in een gemiddelde dag. Via Whats-app is een vraag zo gesteld en beantwoord; super chill. Als je op een goeie manier aan je lijf wil werken, is Jonna echt een aanrader!

Wesley
17 september 2020
Slank & Fit

Een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak

Ik kan Personal Training bij Jonna echt iedereen aanraden! Effectief, professioneel, leerzaam en toegankelijk!

Ik sportte best regelmatig, at over het algemeen prima gezond maar merkte toch dat ik niet helemaal lekker in mijn vel zat. Jonna heeft samen met mij gekeken naar mijn eet- en sportgewoontes om te bepalen hoe we dit samen zouden gaan aanpakken. We hebben doelen gesteld en op basis hiervan heb ik een op maat gemaakt voedingsschema gekregen. De recepten en maaltijden zijn onwijs toegankelijk, lekker en passen ook daadwerkelijk bij mijn levensstijl.

Ik dacht al best veel te weten omtrent sport en voeding maar heb de afgelopen periode ook veel geleerd! Jonna kan alles super goed onderbouwen en uitleggen, dat heb ik als onwijs fijn ervaren en is het kennis die ik nu dagelijks toe kan passen. Geen vraag is te gek en ze staat altijd voor je klaar.

Op bepaalde momenten toch even dat berichtje om te checken hoe het gaat werkt als een super goede stok achter de deur, echt heel fijn.

Kortom, een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak door een leuke, spontane en motiverende trainster!

Naomi
16 juli 2020
Slank & Fit