Vanaf januari 2021 word ik door Jonna gecoacht in diverse aspecten van mijn gezondheid op het gebied van sport en voeding maar ook in het starten en volhouden van verandering in mijn denkwijze en vastgeroeste ongezonde structuren.

Jonna en ik zijn begonnen met een klein doel om weer plezier te hervinden in het sporten, het opbouwen van mijn conditie en sterkte. Als zijdoel kwam hierbij dat ik weer beter in contact met mijn lichaam en gevoel kwam te staan.

Nu een ruime periode later heb ik beter voor mijzelf leren zorgen, leer ik anders omgaan met stress, emoties, heb ik nog meer inzicht in mijn eigen gedragingen maar bovenal leer ik steeds meer om gezond eigen regie over mijn leven terug te winnen.

Zonder Jonna haar daadkracht, humor, luisterend oor en geduld had ik vandaag de dag nog volop in mijn ongelukkige levensfase gezeten en is erger voorkomen. Ik gun daarom met recht iedereen Jonna op zijn of haar pad om de juiste gezonde motivatie te vinden om zijn of haar leven op een rustige en gezonde manier te hervormen.