Na een zwaar ongeluk was ik de controle over mijn lichaam kwijt. Conditioneel en fysiek was ik flink achteruitgegaan, de kilo’s vlogen eraan en mijn herstelperiode ging met ups and downs. Onder andere door een negatieve ervaring bij een andere sportschool zorgde ervoor dat het oppakken van sporten een moeilijke drempel voor mij was om te nemen. Ik ben super blij dat ik bij Jonna terecht ben gekomen en inmiddels het plezier in sporten weer terug heb gevonden.

Het liefst wil je natuurlijk in 1x aan al je doelen werken, maar door een goed en duidelijk stappenplan weet je welke van de doelen prioriteit hebben om daarop dan verder voort te borduren. De eerste training vond ik spannend en voelde me onzeker. Maar door Jonna’s humor en luisterend oor voelde ik me al snel op mijn gemak.

Inmiddels ben ik ruim 2 maanden verder en heb ik 2x per week personal training gecombineerd met het powervrouw programma. Een super aanvulling waarbij je leert om te gaan met stress en ga je dieper in op de struggles waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven en op het gebied van voeding. Een eye-opener waardoor je leert om beter voor jezelf te zorgen, maar ook om liever voor jezelf te zijn.

De trainingen zijn afwisselend en worden op maat voor je gemaakt aan de hand van de doelen die je wilt bereiken. Ook buiten de trainingen om kan je bij Jonna terecht met vragen en geeft ze je tips.

Fysiek en conditioneel heb ik al grote sprongen vooruit gemaakt. Jonna weet je te motiveren en is je personal cheerleader. Zonder haar had ik vandaag de dag niet zulke grote sprongen vooruit gemaakt.

Kortom, een aanrader! Ik gun iedereen een Jonna in zijn/haar leven!