Het grootste gedeelte van de klanten van Personal Training Heemskerk heeft als doel: het bereiken van een ideaal lichaamsgewicht en wil graag afvallen. Om te bepalen wat voor jou het ideale gewicht is maakt Personal Training Heemskerk gebruik van een aantal methodes: BMI, vetpercentage en de omvangmeting. Samen met je coach stel je een doel waar je naartoe werkt om dit gewicht vervolgens te behouden of verder aan te werken. Op naar een slanke en fitte jij. 

Manieren om af te vallen

Er zijn verschillende manieren om het ideale lichaamsgewicht te bereiken. PT Heemskerk doet dit door de energie inname te verlagen of door het energie verbruik te verhogen.

Energie inname verlagen

Mensen met overgewicht hebben vaak een te hoge energie inname dan de energiebehoefte. Er zal dus gekeken worden naar wat en hoeveel je eet en dit gaan we aanpassen. Door een gezond voedingspatroon aan te nemen zul je snel resultaat gaan zien en je energieker voelen. Wist je dat de juiste hoeveelheid voeding goed is voor ongeveer 70% tot 80% van je resultaat? Voeding is daarom erg belangrijk bij het afvallen. Wil jij meer weten over gezonde voeding, klik hier

Er zijn verschillende manieren om het ideale lichaamsgewicht te bereiken. PT Heemskerk doet dit door de energie inname te verlagen. Mensen met overgewicht hebben vaak een te hoge energie inname dan de energiebehoefte. Er zal dus gekeken worden naar wat en hoeveel je eet en dit gaan we aanpassen. Door een gezond voedingspatroon aan te nemen zul je snel resultaat gaan zien en je energieker voelen.

Wist je dat de juiste hoeveelheid voeding goed is voor ongeveer 70% tot 80% van je resultaat? Voeding is daarom erg belangrijk bij het afvallen.

Energie verbruik verhogen

Naast het verlagen van de energie inname kan ook het energieverbruik verhoogd worden. Denk dan aan cardiotraining en/of krachttraining. Door cardiotraining zul je veel calorieën verbranden waar je op de korte termijn veel profijt van hebt.

Door de effecten van krachttraining zal op langere termijn het energieverbruik toenemen waardoor je ook gewicht zult verliezen. Beide methodes zijn geschikt om af te vallen en vet te verliezen.

Samen met je coach wordt een persoonlijk en op maat gemaakt plan opgesteld om het gewenste gewichtsdoel te behalen en vast te houden. 

Ervaring PT Heemskerk

Na jaren lang gevochten te hebben tegen de kilo’s heeft PT Heemskerk haar gewenste gewicht behaald en houdt ze dit al geruime tijd vast. Ze voelt zich super fit, energiek en zelfverzekerd. Iets wat zij in jaren niet heeft ervaren. Hier lees je haar hele verhaal (doorverwijzing over ons). 

Vanaf haar 18e is zij een echte jojo geweest. De ene keer was ze slank en een paar maanden later kon zij de vetrollen op haar buik alweer tellen. Alle diëten heeft zij gevolgd. Ze viel af maar kwam ook altijd weer aan. Super frustrerend en helaas is dit iets waar veel mensen tegenaan lopen. 

Hoe is het haar dan nu wel gelukt? De opleiding tot sport en voeding en haar opleiding tot personal trainer hebben haar daarbij geholpen. Zij heeft geleerd hoe een gezond eetpatroon eruit ziet en hoe iedereen zich deze eigen kan maken. Dit in combinatie met trainen heeft haar gebracht tot waar ze nu is: energieker, fitter en slanker dan ooit. 

Ook is zij bewegingsdeskundige overgewicht en Obesitas en (pre) diabetes. Ze weet inmiddels alles over overgewicht en hoe ze jou kan helpen met het afvallen en misschien nog wel belangrijker, hoe jouw ideale gewicht te behouden. 

Na haar zwangerschap is zij zelfs ruim 30kg afgevallen! Jij kunt dit ook. Samen gaan we de strijd aan tegen de kilo’s! Plan hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek (link?!).